Η Ιστορια μας

Δεξιοτεχνία

Παραγωγή SUBARU

Η προσέγγιση της Subaru "πρώτα ο άνθρωπος" υποστηρίζεται από το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή μας. Οι μηχανικοί μας είναι υπερήφανοι για την απαράμιλλη επιδεξιότητα...


Μια κληρονομιά από δεξιότητες

Οι άνθρωποι πίσω από την ποιότητα Subaru

Οι κορυφαίοι μηχανικοί πίσω από την παραγωγή μας όχι μόνο μαθαίνουν τις τελευταίες δεξιότητες και τεχνολογία, αλλά τελειοποιούν τις αισθήσεις τους, ακονίζοντας την ικανότητά τους να ψηλαφίζουν ακόμα και την ελάχιστη

αλλαγή στα υλικά. Αυτός είναι ο τρόπος της Subaru να παράγει τα προϊόντα της με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε κάθε χρονική στιγμή.

Οι μηχανικοί μας βλέπουν τη μεγάλη εικόνα

Οι μηχανικοί μας βλέπουν τη μεγάλη εικόνα

Όταν μαθαίνουν τις βασικές φάσεις της παραγωγής, κάθε μηχανικός της Subaru περνάει διαδοχικά από όλες για να μπορέσει να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες καλλιεργώντας μια βαθύτερη κατανόηση της συνολικής παραγωγικής διαδικασίας.

Η τεχνογνωσία μεταδίδεται

Η τεχνογνωσία μεταδίδεται

Στην Τεχνική Σχολή της Subaru δίνουμε στους μηχανικούς την ευκαιρία να μελετήσουν την τεχνολογία, τις ειδικές δεξιότητες και την αίσθηση να δημιουργήσουν μια γενιά ειδικών με ακόμα υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας.

Εμπνευσμένη αντίληψη

Εμπνευσμένη αντίληψη

Στη Subaru εκπαιδεύονται μηχανικοί ικανοί να εντοπίζουν ένα πρόβλημα μόνο από τον ήχο ή τη δόνηση που παράγει. Τελειοποιώντας την ανθρώπινη διαίσθηση των μηχανικών μας και οξύνοντας τις αισθήσεις τους οδηγούμαστε στη διατήρηση της απόλυτης ποιότητας των προϊόντων μας.

Τεχνολογία Subaru, Παραγωγή Subaru

Αυτά που μόνο η Subaru πραγματοποιεί

Το σύστημά μας της Συμμετρικής Τετρακίνησης (Symmetrical AWD), τοποθετημένο γύρω από ένα επίπεδο κινητήρα οριζόντιας διάταξης, είναι μία από τις μοναδικές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Subaru.

Αυτές οι απαιτητικές τεχνολογίες υλοποιούνται πρωτίστως χάρη στα υψηλά standards της παραγωγής μας. Και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να κάνουμε προϊόντα που καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Κινητήρας Subaru Boxer

Κινητήρας Subaru Boxer

Για να δημιουργήσουμε ένα κινητήρα οριζόντιας διάταξης με χαμηλό κέντρο βάρους, έπρεπε τα επιμέρους στοιχεία του να είναι όσο πιο συμπαγή ήταν εφικτό και ο στρόφαλος πιο ελαφρύς. Και εδώ είναι που πραγματικά λάμπουν οι παγκοσμίου φήμης κατασκευαστικές ικανότητες της Subaru, όπως η κορυφαία μηχανολογική ακρίβεια και η προηγμένη τεχνολογία φινιρίσματος.

Κιβώτιο CVT (Lineartronic)

Κιβώτιο CVT (Lineartronic)

Με τη μηχανική επεξεργασία μικρο-ακριβείας, η Subaru δημιούργησε ένα κιβώτιο μετάδοσης που δίνει νέα πνοή στην απόδοση, την ισχύ και τη μείωση του θορύβου και των κραδασμών. Και με προσεκτικά ρυθμισμένη συναρμολόγηση μεγιστοποιείται η εντυπωσιακή απόδοση που επιτυγχάνει η παραγωγή. Αυτή είναι η ουσία της τεχνολογίας μας που μόνο η Subaru μπορεί να κατασκευάσει.

Απόλυτη ποιότητα

Τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον κόσμο

Έχοντας ξεκινήσει ως κατασκευαστής αεροσκαφών, η Subaru είναι υπερήφανη για την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την ακλόνητη αυτοπεποίθησή της. Χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα ελέγχου ποιότητας, εξακριβώνουμε πρώτα ότι τα ανταλλακτικά μας έχουν την υψηλότερη ποιότητα.

To DNA ενός κατασκευαστή αεροσκαφών

To DNA ενός κατασκευαστή αεροσκαφών

Από τα πρώτα μας βήματα, ως κατασκευαστές αεροσκαφών, επιδιώκουμε τον ιδανικό συνδυασμό της ολικής ασφάλειας και των καλύτερων επιδόσεων. Αυτά πλέον είναι στο DNA μας, αυτή η κληρονομιά δεξιοτεχνίας είναι αισθητή σε κάθε γωνιά των εργοστασίων παραγωγής της Subaru.

Κάνουμε σχέδια, σχεδιάζουμε παραγωγή

Κάνουμε σχέδια, σχεδιάζουμε παραγωγή

Η συντονισμένη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων παραγωγής και σχεδιασμού από την αρχή, επιτρέπει στη Subaru να επιτύχει μαζική παραγωγή υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Ποιοτικοί έλεγχοι

Ποιοτικοί έλεγχοι

Στη Subaru, όλοι οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων ελέγχονται, διότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να μετρηθούν με αριθμούς σε μια σελίδα. Η χειρωνακτική επιβεβαίωση της ποιότητας κάθε εξαρτήματος μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τα αυτοκίνητά μας με σιγουριά.