Η Ιστορια μας

Μηχανολογία

Η φιλοσοφία παραγωγής οχημάτων της Subaru βάζει πρώτα τον Άνθρωπο

Η προτεραιότητα στον Άνθρωπο που έχει η Subaru προέρχεται από το ήθος που καλλιεργήθηκε ως κατασκευαστής αεροσκαφών, το ήθος που προκύπτει από την ασυμβίβαστη επιδίωξη της ασφάλειας και της ευκολίας οδήγησης.


Η Subaru σχεδιάζει
αίσθηση πολυχρηστικότητα ασφάλεια
με κριτήριο τη ζωή σας.

ΒΑΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUBARU

  • Κινητήρας Subaru Boxer®
  • EyeSight
  • Symmetrical AWD

Προσπαθούμε να δημιουργούμε μια συγκινητική εμπειρία οδήγησης. Τοποθετούμε πάνω απ' όλα τις ζωές όλων εκείνων που αλληλεπιδρούν με τα αυτοκίνητά μας. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των ανθρώπων για ευελιξία. Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα όρια στις δυνατότητες της ζωής.

Ασφάλεια

Φέρνουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στον πραγματικό κόσμο.

Η φιλοσοφία σχεδίασης της Subaru, αυστηρά εστιασμένη στην ασφάλεια, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας αυτοκινήτων στον κόσμο - οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Προτεραιότητά μας είναι πάντα ο Άνθρωπος, έτσι παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά όχι μόνο στον οδηγό αλλά και στην οικογένειά του, τους πεζούς και άλλους. Με βάση αυτές τις αρχές κατασκευάζουμε εδώ, στη Subaru, τα αυτοκίνητά μας.

Αίσθηση

Στοχεύουμε πέρα από τις υψηλές επιδόσεις, σε μια δυναμική ποιότητα που σε συγκινεί.

Kατανοώντας πλήρως την οδηγική εμπειρία και ανεβάζοντας τη συνολική απόδοση των αυτοκινήτων σε υψηλότερα επίπεδα που περικλείουν και αισθήσεις όπως η απαλότητα και η άνεση, δημιουργήσαμε μια ποιοτική οδηγική εμπειρία που είναι θεμελιωδώς διαφορετική από ό,τι έχει προηγηθεί. Στη Subaru, συνεχίζουμε την αναζήτησή μας για ένα επίπεδο ποιότητας που πηγαίνει πέρα από απλά «κορυφαίες επιδόσεις» προσφέροντας μια ουσιαστικά συγκινητική εμπειρία.

Πολυχρηστικότητα

Φέρνουμε στην επιφάνεια τις δυνατότητες της ζωής.

Ένα αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να μετακινεί τους ανθρώπους, για να τους επιτρέπει να κάνουν περισσότερα και να είναι περισσότερα. Γι 'αυτό η Subaru δεν ακολουθεί τις μόδες. Αντίθετα, τηρούμε μια απλή φιλοσοφία σχεδίασης που βασίζεται στην κατανόηση της ανθρώπινης κινητικότητας. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης όλων των τύπων οδηγών και επιβατών, για χρόνια και χρόνια.