Δυναμική παρουσία

Τεχνολογία που εμπιστεύεσαι

Οι βασικές τεχνολογίες της Subaru εξοπλίζουν κάθε Subaru με επιδόσεις, άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία που προσφέρουν σε κάθε επιβάτη απόλαυση και ξεγνοιασιά.

Symmetrical All-Wheel Drive

Το Symmetrical AWD της Subaru κατανέμει την ισχύ σε όλους τους τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους. Κατανεμημένο σε οριζόντια συμμετρικό επίπεδο, το σύστημα αυτό έχει καλά ισορροπημένη σχεδίαση χαμηλού κέντρου βάρους για ένα πιο σταθερό και ασφαλές ταξίδι.

Lineartronic CVT

Lineartronic adjusts to any ratio in its range for smooth and stepless gear changes that keep the engine in its most efficient range for efficient and smooth acceleration, driving performance and better fuel efficiency. It comes paired with Subaru’s active torque split AWD system. Its default torque is well-balanced front to rear and adjusts in response to real-time traction conditions.

X-MODE

X-MODE και Hill Descent Control

Επιλέξτε από τις λειτουργίες [SNOW/DIRT] ή [D.SNOW/MUD] του διπλού X-MODE για ασφαλή και σίγουρη οδήγηση στους δύσκολους δρόμους. Αντί να απενεργοποιείται σε υψηλότερες ταχύτητες, το βελτιωμένο σύστημα διατηρεί την επιλεγμένη λειτουργία σε αναμονή για να την επαναφέρει αυτόματα μόλις επιστρέψετε σε χαμηλότερες ταχύτητες, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε στην οδήγηση χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιείτε ξανά το X-MODE.
Επιπλέον, το Hill Descent Control βοηθά στη διατήρηση μιας ελεγχόμενης και σταθερής ταχύτητας ακόμη και σε ολισθηρές κατωφέρειες.*¹

Υψηλή απόσταση από το έδαφος

Το Forester έχει σχεδιαστεί όχι μόνο έχοντας την υψηλή απόσταση από το έδαφος ενός SUV, αλλά και με προσεκτική μελέτη της γωνίας προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής. Κάθε τι έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να σας βοηθήσει να περνάτε τα εμπόδια χωρίς να προκύπτει ζημιά ή να κολλάτε.

* Δείτε τις προϋποθέσεις

*¹ Ο οδηγός είναι πάντα υπεύθυνος για την ασφαλή και προσεκτική οδήγηση. Η αποτελεσματικότητα του Hill Descent Control εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως, η συντήρηση του οχήματος, οι καιρικές συνθήκες, τα ελαστικά και οι συνθήκες του δρόμου.
*² Όταν είναι εξοπλισμένο με τροχούς 18 ιντσών.

Κινητήρας SUBARU BOXER

Ένας κινητήρας Boxer, ή κινητήρας οριζόντιας διάταξης, είναι η διάταξη κινητήρα στον οποίο τα έμβολα κινούνται αντίθετα μεταξύ τους σε οριζόντια κατεύθυνση. Η Subaru έχει δεσμευτεί αποκλειστικά στον κινητήρα SUBARU BOXER για πάνω από 50 χρόνια λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του έναντι των άλλων τύπων κινητήρων, παρέχοντας ανθεκτικότητα και αξιόπιστες επιδόσεις στα αυτοκίνητά της.

Αυξημένη Σταθερότητα

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η επίπεδη σχεδίασή του δίνουν την καλύτερη πλευρική σταθερότητα από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Φυσική Ισορροπία

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα είναι εγγενώς άκαμπτη και αυτο-ισορροπούμενη, παράγοντας λιγότερους κραδασμούς από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

SI-DRIVE

Επιλέξτε Intelligent Mode για ισορροπημένη, ομαλή και φιλική προς το περιβάλλον απόδοση ή Sport Mode για άμεσο και γραμμικής απόκρισης γκάζι, πλούσιο σε ροπή για σπορ και ομαλή οδήγηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Επιπλέον το e-Active Shift Control ενισχύει με συμμετοχή του ηλεκτροκινητήρα στην επιτάχυνση για ακόμα πιο δυναμική και σπορτίβικη οδηγική εμπειρία.

Sport Mode

Η λειτουργία Sport προσφέρει ομαλή απόδοση κινητήρα σε οποιαδήποτε ταχύτητα οδήγησης. Θα νιώσετε αμέσως γραμμική απόκριση που ζωντανεύει την εκλεπτυσμένη, πλούσια σε ροπή απόκριση.

Intelligent Mode

Το SI-DRIVE ενεργοποιεί τη λειτουργία Intelligent για άμεση αλλά πιο ελεγχόμενη απόκριση στην οδήγηση. Η χαρτογράφηση του γκαζιού εξισορροπεί την ομαλότητα και την απόδοση για καλύτερο επίπεδο ελέγχου.

SUBARU Global Platform

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru (SGP) είναι η θεμελιώδης πλατφόρμα που θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά των οχημάτων Subaru.
Ενισχύοντας την ολοκληρωτική ασφάλεια και απόδοση, πηγαίνει πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις για να προσφέρει την αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru.
Είναι το μέλλον της Subaru—και παρέχει ακόμη περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Πιο Ευχάριστο στην Οδήγηση

Ο πιο άμεσος χειρισμός επιτρέπει στον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο όπως έχει προβλέψει, βελτιώνοντας τα ποσοστά αποφυγής κινδύνου. Παρόλη την υψηλή απόσταση από το έδαφος, το Forester "αγκαλιάζει" με ασφάλεια το δρόμο στις στροφές, με αποτέλεσμα μια ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική οδήγηση, ακόμα και στα μεγάλα ταξίδια.

Άνεση Ταξιδιού

Βελτιώσεις στην ακαμψία του σασί, στην ανάρτηση και στις αντιστρεπτικές δοκούς επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κραδασμών από τον δρόμο και κρύβουν τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας περισσότερη άνεση και λιγότερη κούραση στα μακρινά ταξίδια.

Άνετος Χώρος Καμπίνας

Οι δυσάρεστοι κραδασμοί ή θόρυβοι έχουν ελαχιστοποιηθεί διασφαλίζοντας ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι. Η βελτιωμένη ανάρτηση και ένα σασί υψηλής ακαμψίας παρέχουν ένα άνετο εσωτερικό καμπίνας για όλους.