Forester

Δυνατότητες που εμπιστεύεστε.

Αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις. Εξερευνήστε την υπέροχη φύση.

Κινητήρας SUBARU BOXER

Ένας κινητήρας Boxer, ή κινητήρας οριζόντιας διάταξης, είναι η διάταξη κινητήρα στον οποίο τα έμβολα κινούνται αντίθετα μεταξύ τους σε οριζόντια κατεύθυνση. Η Subaru έχει δεσμευτεί αποκλειστικά στον κινητήρα SUBARU
BOXER για πάνω από 50 χρόνια λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του έναντι των άλλων τύπων κινητήρων, παρέχοντας ανθεκτικότητα και αξιόπιστες επιδόσεις στα αυτοκίνητά της.

Αυξημένη Σταθερότητα

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η επίπεδη σχεδίασή του δίνουν την καλύτερη πλευρική σταθερότητα από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Επιδόσεις που διαρκούν

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα είναι εγγενώς άκαμπτη και αυτο-ισορροπούμενη, παράγοντας λιγότερους κραδασμούς από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Symmetrical All-Wheel Drive

Το Symmetrical AWD της Subaru κατανέμει την ισχύ σε όλους τους τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους. Κατανεμημένο σε οριζόντια συμμετρικό
επίπεδο, το σύστημα αυτό έχει καλά ισορροπημένη σχεδίαση χαμηλού κέντρου βάρους για ένα πιο σταθερό και ασφαλές ταξίδι.

Lineartronic (CVT) + AWD με Ενεργή Κατανομή Ροπής

Το Lineartronic (CVT) προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε σχέση στο εύρος του για ομαλές και χωρίς βήματα αλλαγές ταχυτήτων οι οποίες διατηρούν τον κινητήρα στην πιο αποδοτική περιοχή ισχύος για αποδοτική και ομαλή επιτάχυνση, επιδόσεις οδήγησης και καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα της Subaru S-AWD Ενεργούς Κατανομής Ροπής. Η προεπιλεγμένη του ροπή μπροστά και πίσω ρυθμίζεται για να ανταποκριθεί στις συνθήκες πρόσφυσης σε πραγματικό χρόνο.

Subaru Global Platform (SGP)

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru (SGP) είναι η θεμελιώδης πλατφόρμα που θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά των οχημάτων Subaru. Ενισχύοντας την ολοκληρωτική ασφάλεια και απόδοση, πηγαίνει πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις
για να προσφέρει την αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru. Είναι το μέλλον της Subaru—και παρέχει ακόμη περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Πιο Ευχάριστο στην Οδήγηση

Ο πιο άμεσος χειρισμός επιτρέπει στον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο όπως έχει προβλέψει, βελτιώνοντας τα ποσοστά αποφυγής κινδύνου. Παρόλη την υψηλή απόσταση από το έδαφος, το καινούργιο Forester "αγκαλιάζει" με ασφάλεια το δρόμο τις στροφές, με αποτέλεσμα μια ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική οδήγηση, ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια.

Άνεση Ταξιδιού

Βελτιώσεις στην ακαμψία του σασί, στην ανάρτηση και στις αντιστρεπτικές δοκούς επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κραδασμών από τον δρόμο και κρύβουν τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας περισσότερη άνεση και λιγότερη κούραση σε μακρινά ταξίδια.

Άνετος Χώρος Καμπίνας

Οι δυσάρεστοι κραδασμοί ή θόρυβοι έχουν ελαχιστοποιηθεί διασφαλίζοντας ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι. Η βελτιωμένη ανάρτηση και ένα σασί υψηλής ακαμψίας παρέχουν ένα άνετο εσωτερικό καμπίνας για όλους.

X-MODE

Το καινούργιο Forester σάς δίνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην οδήγηση, με τη διασκεδαστική φύση του, την απόκριση στο χειρισμό και την εξαιρετική άνεση. Ισορροπημένο και σταθερό στις στροφές, ακόμη και με το ύψος ενός SUV, το Forester σχεδιάστηκε
προσεκτικά για να μειώσει την κόπωση στα μεγάλα ταξίδια για μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης για όλους. Χάρη στη Συμμετρική Τετρακίνηση και το βελτιωμένο X-MODE, standard εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα, φτάνετε στον προορισμό σας με άνεση και σιγουριά.

X-MODE και Hill Descent Control

Απολαύστε τις νέες δυνατότητες του Forester με το βελτιωμένο X-MODE. Επιλέξτε τη λειτουργία [SNOW/DIRT] για ολισθηρές επιφάνειες που καλύπτονται με χιόνι, χώμα ή χαλίκι ή τη λειτουργία [D.SNOW/MUD] για ιδιαίτερα επικίνδυνους δρόμους στους οποίους μπορεί να κολλήσουν τα ελαστικά, όπως βαθύ χιόνι ή λάσπη.
Στην περίπτωση αυτή, το X-MODE χρησιμοποιεί την υψηλή ροπή και τη γρήγορη απόκριση του ηλεκτροκινητήρα για αποτελεσματική απομάκρυνση, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοση οδήγησης και την αίσθηση ασφάλειας. Επιπλέον, το Hill Descent Control βοηθάει στη διατήρηση μιας ελεγχόμενης και σταθερής ταχύτητας ακόμη και σε ολισθηρές κατωφέρειες. *1
*1 Ο οδηγός είναι πάντα υπεύθυνος για την ασφαλή και προσεκτική οδήγηση. Η αποτελεσματικότητα του Hill Descent Control εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως, η συντήρηση του οχήματος, οι καιρικές συνθήκες, τα ελαστικά και οι συνθήκες του δρόμου.

Υψηλή απόσταση από το έδαφος

Το νέο Forester σχεδιάστηκε όχι μόνο έχοντας την υψηλή απόσταση από το έδαφος ενός SUV, αλλά και με προσεκτική μελέτη της γωνίας προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής. Κάθε τι έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να σας βοηθήσει να περνάτε τα εμπόδια χωρίς να προκύπτει ζημιά ή να κολλάτε.
*2 Όταν είναι εξοπλισμένο με τροχούς 18 ιντσών.

SI-DRIVE

Επιλέξτε Intelligent Mode για ισορροπημένη, ομαλή και φιλική προς το περιβάλλον απόδοση ή Sport Mode για άμεσο και γραμμικής απόκρισης γκάζι, πλούσιο σε ροπή για σπορ και ομαλή οδήγηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα.
Ο ηλεκτροκινητήρας ενισχύει την ανταπόκριση στην επιτάχυνση για ακόμα πιο δυναμική και σπορτίβικη οδηγική εμπειρία.