Επιδόσεις

Βασική Τεχνολογία Subaru

Οι βασικές τεχνολογίες της Subaru ταυτίζονται με τη μάρκα Subaru και προσφέρουν τη μοναδική αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru.
Αυτά τα βασικά συστήματα επιτρέπουν στα αυτοκίνητα της Subaru να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα επιδόσεων, ασφάλειας, άνεσης και αξιοπιστίας, ικανοποιώντας παράλληλα τη δέσμευσή της να προσφέρει απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους επιβάτες.

Symmetrical All-Wheel Drive

Το Symmetrical AWD της Subaru κατανέμει την ισχύ σε όλους τους τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους.
Κατανεμημένο σε οριζόντια συμμετρικό επίπεδο, το σύστημα αυτό έχει καλά ισορροπημένη σχεδίαση χαμηλού κέντρου βάρους για ένα πιο σταθερό και ασφαλές ταξίδι.

CVT Lineartronic

Το CVT Lineartronic προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε σχέση στο εύρος του για ομαλές και χωρίς βήματα αλλαγές ταχυτήτων, οι οποίες διατηρούν τον κινητήρα στην πιο αποδοτική περιοχή ισχύος για αποδοτική και ομαλή επιτάχυνση, επιδόσεις οδήγησης και καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα Ενεργής Κατανομής Ροπής της Subaru. Η προεπιλεγμένη του ροπή μπροστά και πίσω ρυθμίζεται για να ανταποκριθεί στις συνθήκες πρόσφυσης σε πραγματικό χρόνο.

Κινητήρας SUBARU BOXER

Ένας κινητήρας Boxer, ή κινητήρας οριζόντιας διάταξης, είναι η διάταξη κινητήρα στον οποίο τα έμβολα κινούνται αντίθετα μεταξύ τους σε οριζόντια κατεύθυνση. Η Subaru έχει δεσμευτεί αποκλειστικά στον κινητήρα SUBARU BOXER για πάνω από 50 χρόνια λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του έναντι των άλλων τύπων κινητήρων, παρέχοντας ανθεκτικότητα και αξιόπιστες επιδόσεις στα αυτοκίνητά της.

Αυξημένη Σταθερότητα

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η επίπεδη σχεδίασή του δίνουν την καλύτερη πλευρική σταθερότητα από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Φυσικά ισορροπημένο

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα είναι εγγενώς άκαμπτη και αυτορυθμιζόμενη, δημιουργώντας λιγότερους κραδασμούς από άλλους τύπους κινητήρων.

SI-DRIVE

Με βάση το στιλ οδήγησής σας, το Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) μπορεί να προσαρμόσει την απόκριση του κινητήρα για να σας προσφέρει άμεση ισχύ και ευελιξία όταν επιθυμείτε, σε όλες σχεδόν τις συνθήκες.

Sport Mode

Η λειτουργία υψηλής απόκρισης Sport είναι κατάλληλη για όλες τις συνθήκες με την άμεση επιτάχυνσή της. Στους φιδωτούς δρόμους, το e-Active Shift Control* παρέχει πιο σπορτίβ οδήγηση με αυτόματο κατέβασμα ταχυτήτων, απαραίτητο για τη διατήρηση της ταχύτητας του κινητήρα και της παροχής επιτάχυνσης όταν το αυτοκίνητο βγαίνει από τη στροφή στην ευθεία.

Intelligent Mode

Προσφέροντας ήπια παροχή ισχύος, η λειτουργία Intelligent είναι ιδανική για βόλτες στην πόλη, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή απλά για οικονομικότερη κατανάλωση καυσίμου. Παρέχει επίσης ευέλικτο έλεγχο στη βροχή ή σε χιονισμένους δρόμους.


* Διαθέσιμο μόνο στα μοντέλα SUBARU e-BOXER.

SUBARU Global Platform

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru (SGP) είναι η θεμελιώδης πλατφόρμα που θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά των οχημάτων Subaru.
Ενισχύοντας την ολοκληρωτική ασφάλεια και απόδοση, πηγαίνει πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις
για να προσφέρει την αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru.
Είναι το μέλλον της Subaru - και παρέχει ακόμη περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Πιο Απολαυστικό στην Οδήγηση

Ο πιο άμεσος χειρισμός επιτρέπει στον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο όπως έχει προβλέψει, βελτιώνοντας τα ποσοστά αποφυγής κινδύνου. Παρόλη την υψηλή απόσταση από το έδαφος, το SUBARU XV "αγκαλιάζει" με ασφάλεια το δρόμο τις στροφές, με αποτέλεσμα μια ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική οδήγηση, ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια.

Άνεση Ταξιδιού

Βελτιώσεις στην ακαμψία του σασί, στην ανάρτηση και στις αντιστρεπτικές δοκούς επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κραδασμών από τον δρόμο και κρύβουν τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας περισσότερη άνεση και λιγότερη κούραση σε μακρινά ταξίδια.

Άνετος Χώρος Καμπίνας

Οι δυσάρεστοι κραδασμοί ή θόρυβοι έχουν ελαχιστοποιηθεί διασφαλίζοντας ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι. Η βελτιωμένη ανάρτηση και ένα σασί υψηλής ακαμψίας παρέχουν ένα άνετο εσωτερικό καμπίνας για όλους.