SUBARU XV

Τεχνολογία

Βασική Τεχνολογία Subaru

Βασική Τεχνολογία Subaru

Οι βασικές τεχνολογίες της Subaru ταυτίζονται με τη μάρκα Subaru και προσφέρουν τη μοναδική αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru. Αυτά τα βασικά συστήματα επιτρέπουν στα αυτοκίνητα της Subaru να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα επιδόσεων, ασφάλειας, άνεσης και αξιοπιστίας, ικανοποιώντας παράλληλα τη δέσμευσή της να προσφέρει απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους επιβάτες.

Κινητήρας SUBARU BOXER

Ένας κινητήρας Boxer, ή κινητήρας οριζόντιας διάταξης, είναι η διάταξη κινητήρα στον οποίο τα έμβολα κινούνται αντίθετα μεταξύ τους σε οριζόντια κατεύθυνση. Η Subaru έχει δεσμευτεί αποκλειστικά στον κινητήρα
SUBARU BOXER για πάνω από 50 χρόνια λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του έναντι των άλλων τύπων κινητήρων, παρέχοντας ανθεκτικότητα και αξιόπιστες επιδόσεις στα αυτοκίνητά της.

Αυξημένη Σταθερότητα

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η επίπεδη σχεδίασή του δίνουν την καλύτερη πλευρική σταθερότητα από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Φυσικά ισορροπημένο

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα είναι εγγενώς άκαμπτη και αυτορυθμιζόμενη, δημιουργώντας λιγότερους κραδασμούς από άλλους τύπους κινητήρων.

Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Το Symmetrical AWD της Subaru κατανέμει την ισχύ σε όλους τους τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους. Κατανεμημένο σε οριζόντια συμμετρικό
επίπεδο, το σύστημα αυτό έχει καλά ισορροπημένη σχεδίαση χαμηλού κέντρου βάρους για ένα πιο σταθερό και ασφαλές ταξίδι.

Lineartronic + AWD με Ενεργή Κατανομή Ροπής

Το CVT Lineartronic προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε σχέση στο εύρος του για ομαλές και χωρίς βήματα αλλαγές ταχυτήτων οι οποίες διατηρούν τον κινητήρα στην πιο αποδοτική περιοχή ισχύος για αποδοτική και ομαλή επιτάχυνση, επιδόσεις οδήγησης και καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα της Subaru S-AWD Ενεργής Κατανομής Ροπής. Η προεπιλεγμένη του ροπή μπροστά και πίσω ρυθμίζεται για να ανταποκριθεί στις συνθήκες πρόσφυσης σε πραγματικό χρόνο.

Subaru Global Platform

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru (SGP) είναι η θεμελιώδης πλατφόρμα που θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά των οχημάτων Subaru. Ενισχύοντας την ολοκληρωτική ασφάλεια και απόδοση, πηγαίνει πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις
για να προσφέρει την αίσθηση οδήγησης που μπορείτε να βρείτε μόνο σε ένα Subaru. Είναι το μέλλον της Subaru—και παρέχει ακόμη περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Πιο Ευχάριστο στην Οδήγηση

Ο πιο άμεσος χειρισμός επιτρέπει στον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο όπως έχει προβλέψει, βελτιώνοντας τα ποσοστά αποφυγής κινδύνου. Παρόλη την υψηλή απόσταση από το έδαφος, το καινούργιο Forester "αγκαλιάζει" με ασφάλεια το δρόμο τις στροφές, με αποτέλεσμα μια ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική οδήγηση, ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια.

Άνεση Ταξιδιού

Βελτιώσεις στην ακαμψία του σασί, στην ανάρτηση και στις αντιστρεπτικές δοκούς επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη απορρόφηση των κραδασμών από τον δρόμο και κρύβουν τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας περισσότερη άνεση και λιγότερη κούραση σε μακρινά ταξίδια.

Άνετος Χώρος Καμπίνας

Οι δυσάρεστοι κραδασμοί ή θόρυβοι έχουν ελαχιστοποιηθεί διασφαλίζοντας ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι. Η βελτιωμένη ανάρτηση και ένα σασί υψηλής ακαμψίας παρέχουν ένα άνετο εσωτερικό καμπίνας για όλους.

X-MODE

Το X-MODE σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο πατώντας ένα κουμπί. Η τεχνολογία του X-MODE παίρνει τον έλεγχο του κινητήρα, του κιβωτίου, του Symmetrical AWD, των φρένων και άλλων παραμέτρων για ασφαλή οδήγηση
κάτω από δύσκολες οδικές συνθήκες και σε διαφορετικά εδάφη. Όταν ενεργοποιείται το X-MODE, αυτόματα το Hill Descent Control βοηθά να διατηρηθεί σταθερή η ταχύτητα όταν το SUBARU XV κινείται σε κατηφόρα.