Η Ιστορια μας

Σχεδίαση

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ + ΑΝΤΟΧΗ

Η στιβαρή, καλοφτιαγμένη βάση φωνάζει από μακριά "ξενοιασιά" και συμπορεύεται με μια αίσθηση δυναμισμού που λέει "απόλαυση". Αυτή είναι η ενσάρκωση μιας νέας...


Ρίζες


Η Φιλοσοφία της σχεδίασης: να προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον μένοντας πιστοί στις αξίες μας. Η Subaru ήταν αρχικά κατασκευαστής αεροσκαφών, μιας βιομηχανίας που απαιτεί τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, επιδόσεων και αποτελεσματικότητας.


Οι έξυπνοι και λειτουργικοί σχεδιασμοί, απαραίτητοι ώστε να πληρούνται αυτές οι προδιαγραφές, ταυτίζονται με την φιλοσοφία σχεδίασης της Subaru.

Εξωτερική Σχεδίαση

Τα μοντέλα Subaru έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία δυναμισμού και λειτουργικότητας.

Άποψη

Ένα εντυπωσιακό απόθεμα δυναμισμού είναι έτοιμο να απελευθερωθεί τη στιγμή που αρχίζει να κινείται.

Όγκος

Η συμπαγής μορφή αποπνέει μια ισχυρή αίσθηση της εύρρωστης κατασκευής.

Επιφάνεια

Η δυναμική εμφάνιση αποπνέει μια αίσθηση ισχύος.

Η συμβολική σχεδίαση εμπρός

Είναι εύκολο να διακρίνετε ένα Subaru. Το δυναμικό εξωτερικό του αποκαλύπτει αυτό που βρίσκεται στο εσωτερικό: ο μοναδικός οριζόντιας διάταξης κινητήρας στον κόσμο. Η εξαγωνική μάσκα, βασισμένη στο πιο σταθερό σχήμα της φύσης, σε συνδυασμό με την "εξάστερη" υπογραφή της Subaru, τοποθετεί την φιλοσοφία σχεδίασης της Subaru σε μια δική της κλάση.

Σχεδίαση Εσωτερικού

Η εσωτερική σχεδίαση προσφέρει την υψηλότερη έκφραση ποιότητας με τολμηρότητα και φινέτσα. Από κάθε εμφανή λεπτομέρεια της δερμάτινης επένδυσης μέχρι τις όχι και τόσο εμφανείς αντιανακλαστικές λεπτομέρειες, το εσωτερικό ενός Subaru προσφέρει εξαιρετική άνεση. Επιπλέον, το περίγραμμα που επιτυγχάνεται με την αντίθεση του φωτός και της σκιάς, προσφέρει μια αίσθηση ευρύχωρης χαλάρωσης.