Επιδόσεις

Έτοιμοι για περιπέτεια;

Οποιοσδήποτε προορισμός είναι μια άνετη και χαλαρή βόλτα μέσα στο νέο Crosstrek.
Η Συμμετρική Τετρακίνηση και η βελτιωμένη δυναμική οδήγησης κάνουν ασφαλή και ευχάριστη την οδήγηση ακόμα και στους δύσκολους δρόμους.
Επιπλέον, είστε απόλυτα ξένοιαστοι γνωρίζοντας ότι με το εξελιγμένο X-MODE είναι εύκολο να ξεκολλήσετε από τη λάσπη, το χιόνι ή το χώμα.

CVT Lineartronic

Το CVT Lineartronic προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε σχέση στο εύρος του για ομαλές και χωρίς βήματα αλλαγές ταχυτήτων, οι οποίες διατηρούν τον κινητήρα στην πιο αποδοτική περιοχή ισχύος για ομαλή επιτάχυνση, επιδόσεις οδήγησης και οικονομία καυσίμου. Λειτουργεί συνδυαστικά με το σύστημα της Subaru Ενεργής Κατανομής Ροπής S-AWD. Η προεπιλεγμένη του ροπή εμπρός και πίσω ρυθμίζεται για να ανταποκριθεί στις συνθήκες πρόσφυσης σε πραγματικό χρόνο.

X-MODE

X-MODE διπλής λειτουργίας*

Ξεκλειδώστε τις πραγματικές δυνατότητες οδήγησης του Subaru σας με το Dual X-MODE. Με την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε [SNOW/DIRT] ή [D.SNOW/ MUD] μέσω της οθόνης αφής προσαρμόζετε την οδήγηση στις συνθήκες που επικρατούν.

* Δείτε τις προϋποθέσεις

* Το X-MODE διπλής λειτουργίας είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις STYLE XTRA και PREMIUM

Κινητήρας SUBARU BOXER

Ένας κινητήρας Boxer, ή κινητήρας οριζόντιας διάταξης, είναι η διάταξη κινητήρα όπου τα έμβολα κινούνται αντίθετα μεταξύ τους σε οριζόντια κατεύθυνση. Η Subaru χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον κινητήρα BOXER λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων έναντι των άλλων τύπων κινητήρων, παρέχοντας αντοχή και αξιόπιστες επιδόσεις στα αυτοκίνητά της.

Αυξημένη Σταθερότητα

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η επίπεδη σχεδίασή του δίνουν την καλύτερη πλευρική σταθερότητα από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

Φυσική Ισορροπία

Η επίπεδη σχεδίαση του κινητήρα είναι εγγενώς άκαμπτη και αυτο-ισορροπούμενη, παράγοντας λιγότερους κραδασμούς από ό,τι οι άλλοι τύποι κινητήρων.

SI-Drive

Με βάση το στιλ οδήγησής σας, το Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) μπορεί να προσαρμόσει την απόκριση του κινητήρα για να προσφέρει άμεση ισχύ και ευελιξία όταν το επιθυμείτε σε σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη.

Sports Mode

Είναι κατάλληλο για όλες τις συνθήκες χάρη στην υψηλή απόκριση και την άμεση επιτάχυνση. Προτιμάται για απολαυστική οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομους ή σε δρόμους με στροφές.

Intelligent Mode

Προσφέροντας ήπια παροχή ισχύος, η λειτουργία Intelligent είναι ιδανική για την πόλη, για μικρούς, τοπικούς δρόμους και για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με οικονομία καυσίμου. Παρέχει επίσης περισσότερη ευελιξία ελέγχου στη βροχή ή στο χιόνι.

SUBARU Global Platform

Οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες που προστέθηκαν στην εξελιγμένη Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru όπως και ένα εσωτερικό πλαίσιο, μαζί με το Symmetrical AWD που εξελίσσεται διαρκώς εδώ και πάνω από 50 χρόνια, παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και ξεγνοιασιά στους επιβάτες. Χάρη στις βελτιώσεις στη χρήση δομικών συγκολλητικών και την ακαμψία των σημείων στήριξης της ανάρτησης, η συνολική δυναμική οδήγησης είναι εντυπωσιακή, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.

Εναίο Εσωτερικό Πλαίσιο

Η κατασκευή του ενιαίου εσωτερικού πλαισίου και η ευρύτερη χρήση δομικής κόλλας συμβάλλουν στη μείωση των απότομων κινήσεων του σώματος κατά την οδήγηση. Η ενιαία αίσθηση του τιμονιού και της κίνησης του οχήματος, παρέχουν καλύτερη δυναμική οδήγησης και σταθερότητα σε οποιονδήποτε δρόμο.