Επιδόσεις

Εμπιστοσύνη στο περιεχόμενο

Οι βασικές τεχνολογίες της Subaru δίνουν σε κάθε αυτοκίνητο Subaru επιδόσεις, άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία που προσφέρουν απόλαυση και ξεγνοιασιά σε όλους τους επιβάτες.

Symmetrical All-Wheel Drive

Η Συμμετρική Τετρακίνηση της Subaru (Symmetrical AWD) παρέχει σταθερή και ασφαλή οδήγηση σε πολλούς τύπους οδοστρώματος.
Ανάλογα με τις συνθήκες της επιφάνειας δρόμου, η Ενεργή Κατανομή Ροπής κατανέμει την ισχύ βέλτιστα σε κάθε τροχό, για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους.

CVT Lineartronic

Το CVT Lineartronic διαθέτει μεγαλύτερο εύρος ταχυτήτων και βελτιωμένο υδραυλικό σύστημα που δίνει ομαλές και απρόσκοπτες αλλαγές ταχυτήτων, αποτελεσματική και ήσυχη επιτάχυνση, επιδόσεις και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

X-MODE

Απολαύστε νέα επίπεδα ελέγχου, σταθερότητας και οδηγικής άνεσης σε μια ήσυχη καμπίνα χάρη στο Symmetrical AWD και την Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru. Χαρείτε οποιαδήποτε διαδρομή με την ομαλή οδήγηση και τις εξαιρετικές on και off road ικανότητες του Outback.

X-MODE διπλής λειτουργίας

Ξεκλειδώστε τις πραγματικές δυνατότητες του Outback με το X-MODE διπλής λειτουργίας. Στην οθόνη αφής 11,6 ιντσών επιλέγετε ανάμεσα στις λειτουργίες [SNOW/DIRT] ή [D.SNOW/MUD], ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

 
 

Κινητήρας SUBARU BOXER

Η Subaru έχει αφοσιωθεί στον κινητήρα SUBARU BOXER για περισσότερα από 50 χρόνια εξαιτίας των πολλών πλεονεκτημάτων του σε σχέση με άλλους τύπους κινητήρων. Ανθεκτικός και αξιόπιστος από τη σχεδίασή του, διαθέτει έμβολα που κινούνται οριζόντια το ένα προς το άλλο, προσδίδοντας σταθερότητα και ελάχιστους κραδασμούς σε κάθε Subaru.

SI-Drive

Το SI-DRIVE σάς επιτρέπει να οδηγείτε όπως θέλετε, όποτε θέλετε, σε οποιαδήποτε περίσταση. Χρησιμοποιώντας το διακόπτη στο τιμόνι αλλάζετε τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα μεταξύ των λειτουργιών I (Intelligent) και S (Sports).

Λειτουργία Sports

Σπορ και ομαλή οδήγηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Επιλέξτε τη λειτουργία S (Sports) για άμεση και γραμμική απόκριση του γκαζιού, πλούσια σε ροπή.

Λειτουργία Intelligent

Για ισορροπημένη, ομαλή και φιλική προς το περιβάλλον απόδοση, επιλέξτε τη λειτουργία I (Intelligent).

Παγκόσμια Πλατφόρμα SUBARU (SGP)

Η SGP δίνει τη δυνατότητα μοναδικής συνολικής ασφάλειας και οδηγικών επιδόσεων για τη Subaru, παρέχοντας ένα όχημα που είναι ευρύχωρο, άνετο και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Για μείωση των κραδασμών και του θορύβου ενισχύθηκε η ακαμψία του αμαξώματος με βελτιστοποιημένη πλήρη δομή του εσωτερικού πλαισίου, με ενισχύσεις ρητίνης στις δομικές διατομές της πίσω πόρτας για βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας και πολλά άλλα.

Αμάξωμα με Πλαίσιο Ενίσχυσης Σχήματος Δακτυλίου

Πλήρης Εσωτερική Δομή Πλαισίου

Μια νέα πλήρης εσωτερική δομή πλαισίου στην οποία ολόκληρο το πλαίσιο του αμαξώματος συναρμολογείται με ασφάλεια πριν συγκολληθούν τα εξωτερικά πάνελ, παρέχοντας βελτιωμένη σταθερότητα και άνεση οδήγησης.

Ενισχυμένες συνδέσεις πλαισίου

Το άνω πλαίσιο σχηματίζει μια διαδρομή στήριξης στην πλατφόρμα βελτιώνοντας τη στρεπτική ακαμψία, ενώ το κυκλικό πλαίσιο γύρω από την πίσω πόρτα ενισχύει την ακαμψία του χώρου φόρτωσης. Οι ενισχυμένοι αρμοί στο μπροστινό μέρος συνδέουν με ασφάλεια την πλατφόρμα με το άνω πλαίσιο. Οι συνδέσεις του άνω πλαισίου διαμορφώνουν μια διαδρομή μεταφοράς φορτίων στην πλατφόρμα βελτιώνοντας τη στρεπτική ακαμψία, ενώ το κυκλικό πλαίσιο γύρω από την πίσω πόρτα ενισχύει την ακαμψία του χώρου φόρτωσης. Οι βελτιωμένες συνδέσεις στο μπροστινό μέρος συνδέουν με ασφάλεια την πλατφόρμα με το άνω πλαίσιο.

Αφρώδες υλικό δύο συστατικών

Αυτό το εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ υλικό έχει εγχυθεί στη διατομή του των δοκών υποστήριξης του πατώματος για να αποσβέσει τους κραδασμούς του οδοστρώματος.

Βελτιωμένη ακαμψία του πίσω μέρους

Ένα εξελιγμένο πλαίσιο που ενώνεται με τη βάση της πίσω πόρτας βελτιώνει την ακαμψία του οχήματος, ενώ οι ενισχύσεις ρητίνης στις δομικές διατομές του ανοίγματος της πόρτας φόρτωσης βελτιώνουν τη στρεπτική ακαμψία.