Το ομορφότερο άκουσμα είναι η μελωδία ενός Βoxer

Ένα όνειρο, ένα πρότζεκτ, αμέτρητα χαμόγελα!

Θάνος Πολυμενόπουλος

Όλα ξεκίνησαν από την γέννησή μου το 1991, ο πατέρας μου ήταν οδηγός αγώνων μέχρι πριν γεννηθώ.
Με το που έκλεισα τα 3 χρόνια ζωής μου και μετά, υπάρχουν φωτογραφίες που έχουμε γυρίσει εγώ και αυτός ό,τι ράλλυ υπάρχει... ένα καπέλο, ένα φουλάρι στο πρόσωπό μας για την σκόνη ήταν τα μόνα αξεσουάρ μας!
1995 το πρώτο Impreza μπαίνει στην οικογένειά μας, πράσινο κυπαρισσί με χρυσές 15άρες Speedline ζάντες, έρωτας με την πρώτη ματιά για μένα!
1998 είχα την τιμή να γνωρίσω τον θρύλο Colin McRae, να φάμε μαζί, να με βάλει στο άσπρο Impreza που είχε για τα δοκιμαστικά και να με κάνει βόλτα στο βουνό. Δεν θυμάμαι πολλά άλλα... όταν το σκέφτομαι επικρατεί γαλήνη.
2000 έρχεται στην οικογένεια πλέον το δεύτερο Impreza, 99άρι μπλε θηριώδες! Ο έρωτας του να μεγαλώσω και να κάτσω στον δρόμο πίσω από το τιμόνι μεγάλωσε!
2008, ένα χρόνο πριν γίνω 18, το Impreza πουλήθηκε, στεναχώρια και μαύρο δάκρυ, αλλά είχα αποφασίσει να δουλέψω σκληρά και να πάρω!
2017, στα 25 μου πλέον, με λίγα λεφτά στην τσέπη βρέθηκε ένα καθαρό 98άρι σασί με μια δίλιτρη ατμοσφαιρική ψυχή! Αυτό ήταν, ταξίδεψα ως τα Γιάννενα από την Αθήνα να το δω και να το πάρω... Η πρώτη selfie που έβγαλα όταν βγήκε από την αποθήκη και το αντίκρισα, μιας και ήταν σε ακινησία αρκετά χρόνια, μπορείτε να την δείτε και θα καταλάβετε την χαρά μου, περίμενα 20 ολόκληρα χρόνια αυτήν την στιγμή, ένα παιδικό όνειρο, δεν ντρέπομαι που θα το πω αλλά έκλαψα από ευτυχία. Επιτέλους το όνειρό μου, ένα πρότζεκτ ξεκινάει, αυτό μπορώ, αυτό αγόρασα!
3 χρόνια μετά, το 2020 πλέον έχει γίνει ολική ανακατασκευή εξωτερικά και εσωτερικά! Έχουν πάρα πολλά να γίνουν ακόμα, δουλεύω για να το φτιάχνω και μ’ αρέσει! Δεν νιώθω να μου στερούνται πράγματα όπως μου λένε όλοι, εγώ βλέπω ότι μου χαρίζει χαμόγελο όταν ταξιδεύω μαζί του, όταν βγαίνω στο μπαλκόνι και το κοιτάζω, όταν απλά το πλένω, οπότε ναι, και με ένα 20άρικο στην τσέπη πάλι θα τα δώσω στη βενζίνη για μια μικρή βόλτα, ένα μεγάλο χαμόγελο!