Γιατι SUBARU

Σχεδίαση

ΔΥΝΑΜΙΚΗ + ΣΤΕΡΕΗ

Μία γερή, καλοφτιαγμένη βάση που εκπέμπει "ξεγνοιασιά", ενώνεται με μια αίσθηση δυναμικής δράσης που εκπέμπει "απόλαυση". Αυτή είναι η ενσάρκωση μιας νέας γενιάς οχημάτων από τη Subaru, που γεννήθηκαν από την αδιάκοπη αναζήτηση της ουσίας.

Ρίζες


Η σχεδιαστική μας φιλοσοφία: Προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ενώ πατάμε σταθερά σε ριζωμένες αξίες. Η Subaru ήταν αρχικά κατασκευαστής αεροδιαστημικής, μια βιομηχανία που απαιτεί τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, δυναμικής απόδοσης και αποδοτικότητας.


Οι έξυπνοι, λειτουργικοί σχεδιασμοί που απαιτούνται για την επίτευξη αυτών των απαιτήσεων είναι η βάση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Subaru.

Εξωτερική Σχεδίαση

Τα μοντέλα Subaru έχουν σχεδιαστεί για να πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία δυναμισμού και λειτουργικότητας.

Θέση

Ένα εκπληκτικό απόθεμα δύναμης έτοιμο να ξεσπάσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται.

Όγκος

Ένα συμπαγές σχήμα που εκφράζει μια ισχυρή αίσθηση της στιβαρής κατασκευής του.

Εμφάνιση

Μια δυναμική εμφάνιση που αποπνέει αίσθηση ισχύος.

Συμβολική Σχεδίαση Μάσκας

Είναι εύκολο να εντοπίσεις ένα Subaru. Το δυναμικό, σμιλευμένο εξωτερικό του αποκαλύπτει αυτό που υπάρχει μέσα: τον μοναδικό στον κόσμο κινητήρα SUBARU BOXER τοποθετημένο στο εμπρός μέρος. Μια εξαγωνική μάσκα, εμπνευσμένη από το πιο σταθερό σχήμα της φύσης, σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική σχεδίαση με τα έξι αστέρια των Πλειάδων, τοποθετεί τη σχεδίαση Subaru σε δική της κατηγορία.

Εσωτερική Σχεδίαση

Παρέχοντας την υψηλότερη έκφραση ποιότητας, με τόλμη και φινέτσα, η εσωτερική μας σχεδίαση ελέγχεται μέχρι και το τελευταίο επίπεδο. Από τις εμφανείς δερμάτινες λεπτομέρειες, έως τις όχι τόσο εμφανείς αντιθαμβωτικές λεπτομέρειες, η εσωτερική σχεδίαση ενός Subaru παρέχει απαλή άνεση. Επιπλέον, οι καλά δουλεμένες επιφάνειες προσφέρουν μια αίσθηση άνετης χαλάρωσης.