SOLTERRA

Πήγαινε παντού, ξεπέρασε τα όρια.

Νέα δύναμη, νέες δυνατότητες.

 • 465 km*1

  Αυτονομία ανά φόρτιση (WLTP)

 • 6,9 sec.

  Επιτάχυνση (0-100 km/h)

 • BEV*2

  Όχημα

 • All-Wheel Drive

  Σύστημα Κίνησης

*1 SOLTERRA Έκδοση 4eXPERIENCE
*2 Αμιγώς Ηλεκτρικό Όχημα (BEV)

Τεχνολογία και Φύση

Ο ήλιος και η γη. Sol και terra. Μαζί στη φύση, μαζί στο SOLTERRA.
Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, με την πανίσχυρη παρουσία του σε κάθε έδαφος χάρη στο AWD, δείχνει την αφοσίωσή του σε ένα βιώσιμο μέλλον πρακτικής και ασφαλούς οδηγικής απόλαυσης.

Εκδόσεις

 • SOLTERRA 4eXPERIENCE Plus

 • SOLTERRA 4eXPERIENCE

 • SOLTERRA 4eXPERIENCE Plus

  Κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος μόνιμου μαγνήτη

  Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών
  Δερμάτινα καθίσματα (συνθετικό δέρμα)
  Κεντρική Οθόνη 12,3 ιντσών Πλοήγησης & Ηχοσύστημα
  10 Ηχεία Harman/Kardon + Subwoofer + Ενισχυτής 8 καναλιών
  Ασύρματος Φορτιστής
  Περισσότερα
 • SOLTERRA 4eXPERIENCE

  Κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος μόνιμου μαγνήτη

  Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών
  Υφασμάτινα καθίσματα
  Κεντρική Οθόνη 12,3 ιντσών Πλοήγησης & Ηχοσύστημα
  6 Ηχεία
  12-volt Έξοδος (στην κεντρική κονσόλα)
  Περισσότερα
 • SOLTERRA 4eXPERIENCE Plus

 • SOLTERRA 4eXPERIENCE

Harbor Mist Grey Pearl

Εικόνα: Έκδοση SOLTERRA 4eXPERIENCE Plus.
Εικόνα: Έκδοση SOLTERRA 4eXPERIENCE Plus.

Επιδόσεις

Το AWD είναι θεμελιώδες στη δέσμευση της Subaru για ασφάλεια. Οι δύο κινητήρες eAxle του SOLTERRA που κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και πίσω τροχούς παρέχουν τον σωστά συντονισμένο έλεγχο ροπής που ανεβάζει το Subaru AWD σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, το X-MODE και το νέο Grip Control προσφέρουν επιδόσεις σε ανώμαλο δρόμο πέρα από τις προσδοκίες για ένα EV.

Αμιγώς Ηλεκτρικό Όχημα (BEV)

Η τροφοδοσία ενός αυτοκινήτου με ηλεκτρική ενέργεια ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, όπως είναι η πρόσφατη ανάπτυξη της e-SUBARU GLOBAL PLATFORM με μια συμπαγή μπαταρία υψηλής χωρητικότητας ενσωματωμένη στο πλαίσιο του οχήματος για μεγαλύτερη ακαμψία. Οι εμπρός και πίσω κινητήρες eAxle προσφέρουν καλύτερο χειρισμό, μεγαλύτερη ασφάλεια και αθόρυβη απόκριση που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα EV (ηλεκτρικό όχημα).

Σχεδίαση

Για αυτό το όχημα BEV έχει σχεδιαστεί ένα αμάξωμα που εκφράζει τον δυνατό και επιβλητικό χαρακτήρα του SUV, με μια οριζόντια, δυναμική σχεδιαστική ροή που ξεκινά από την εξάγωνη μάσκα εμπρός σε συνδυασμό με τις έντονες γραμμές των φτερών. Επιπλέον η δομή των φωτιστικών σωμάτων προδίδει αμέσως τη μάρκα.
Το αποτέλεσμα είναι ένας καινοτόμος σχεδιασμός που εκφράζει τη μοναδικότητα της Subaru.

Ασφάλεια

Στον τομέα της ασφάλειας η Subaru προχωρά ακόμα πιο μακριά δοκιμάζοντας ξανά και ξανά τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας που εξελίσσει εδώ και πενήντα χρόνια. Το SOLTERRA διαθέτει μια πλήρη σειρά από αυτά τα καινοτόμα συστήματα πρόληψης και αποφυγής σύγκρουσης, όπως το SUBARU Safety Sense* αλλά και την e-SUBARU GLOBAL PLATFORM, την πιο άκαμπτη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και την μπαταρία. Χάρη στο Subaru-All-Around Safety, ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα.

Σύνδεση

Συνδεδεμένη με το αυτοκίνητο και το σύστημα πολυμέσων του η εφαρμογή SUBARU Care για κινητά είναι το διαβατήριό σας για ένα νέο επίπεδο συνδεσιμότητας και ευκολίας. Διαθέσιμη μέσω κινητού σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση και να ελέγχετε μια ολόκληρη σειρά πληροφοριών και λειτουργιών, διατηρώντας σας συνδεδεμένους με το SOLTERRA σας - ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε σε αυτό.

* Το SUBARU Safety Sense είναι ένα σύστημα υποστήριξης της οδήγησης το οποίο μπορεί να μην λειτουργήσει βέλτιστα κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός είναι πάντοτε υπεύθυνος για την ασφαλή και προσεκτική οδήγηση και για την τήρηση των κανονισμών της κυκλοφορίας. Η αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η συντήρηση του οχήματος, ο καιρός και οι οδικές συνθήκες. Δείτε το Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος και τους Περιορισμούς για το SUBARU Safety Sense συμπεριλαμβανομένων και των λειτουργιών σε αυτές τις σελίδες.