Γιατι SUBARU

Ποιότητα

Κατασκευή SUBARU

Η φιλοσοφία της Subaru στην κατασκευή αυτοκινήτων δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και παράλληλα οι άνθρωποί της είναι που υποστηρίζουν την παραγωγή των αυτοκινήτων. Οι μηχανικοί της Subaru είναι περήφανοι για τις απαράμιλλες δεξιότητές τους και το υψηλό επίπεδο ομαδικής εργασίας και είναι ασυμβίβαστοι ως προς την ποιότητα. Όλα αυτά για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες θα εκτιμήσουν την αξία ενός Subaru. Από αυτή την ομάδα εξαιρετικών μηχανικών είναι που ξεκινά η κατασκευή των αυτοκινήτων Subaru.

Μια κληρονομιά δεξιοτήτων

Οι άνθρωποι πίσω από την ποιότητα Subaru

Οι κορυφαίοι μηχανικοί πίσω από την παραγωγή δεν εκπαιδεύονται απλώς στις πιο πρόσφατες δεξιότητες και τεχνολογίες, ακονίζουν επίσης τις αισθήσεις τους, ενισχύοντας την ικανότητά τους
να αντιλαμβάνονται και την παραμικρή αλλαγή στα υλικά. Έτσι οι άνθρωποι της Subaru μπορούν να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε οποιαδήποτε ηλικία.
<sg-lang1>Μηχανικοί που βλέπουν τη μεγάλη εικόνα</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Μηχανικοί που βλέπουν τη μεγάλη εικόνα

Όταν μαθαίνει τις βασικές αρχές της παραγωγής, κάθε μηχανικός της Subaru περνάει από ένα κυκλικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εργατών, που τους βοηθά να αποκτήσουν πολλαπλές δεξιότητες με βαθιά κατανόηση της όλης διαδικασίας παραγωγής.
<sg-lang1>Μεταβίβαση εμπειρίας και τεχνογνωσίας</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Μεταβίβαση εμπειρίας και τεχνογνωσίας

Στην Τεχνική Σχολή Subaru δίνουμε στους μηχανικούς την ευκαιρία να μελετήσουν τεχνολογία, ειδικές δεξιότητες και τη θέληση να δημιουργήσουν μια γενιά ειδικών με ακόμη υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας.
<sg-lang1>Εμπνευσμένη αντίληψη</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Εμπνευσμένη αντίληψη

Στη Subaru, δίνουμε ώθηση στους μηχανικούς που είναι περήφανοι για την ικανότητά τους να εντοπίζουν ένα πρόβλημα μόνο από έναν ήχο ή μια δόνηση. Αυξάνοντας την ανθρώπινη διαίσθηση των μηχανικών μας και ακονίζοντας τις αισθήσεις τους η Subaru διατηρεί την απόλυτη ποιότητα των προϊόντων της.

Τεχνολογία Subaru, παραγωγή Subaru

Πράγματα που μόνο η Subaru μπορεί να κάνει

Το σύστημα Symmetrical AWD της Subaru, χτισμένο γύρω από έναν κινητήρα BOXER, είναι μόνο ένα παράδειγμα από τις πολλές μοναδικές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Subaru.
Αυτές οι απαιτητικές τεχνολογίες παραγωγής έγιναν για πρώτη φορά δυνατές από το υψηλό επίπεδο της κατασκευαστικής μας ικανότητας και η κατασκευή τους είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε προϊόντα που δεν μπορεί να ταιριάξει καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο.
<sg-lang1>Ο κινητήρας Subaru Boxer</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Ο κινητήρας Subaru Boxer

Για να γίνει ένας επίπεδος κινητήρας με χαμηλό κέντρο βάρους, τα εξαρτήματά του πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγή ενώ είναι απαραίτητος ένας κοντός στροφαλοφόρος άξονας με λεπτά τοιχώματα. Εδώ λάμπουν πραγματικά οι παγκοσμίου φήμης κατασκευαστικές δεξιότητες της Subaru, συμπεριλαμβανομένης της κατεργασίας εξαιρετικής ακρίβειας και της προηγμένης τεχνολογίας φινιρίσματος.
<sg-lang1>CVT Lineartronic</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

CVT Lineartronic

Με επεξεργασία μικρο-ακρίβειας, η Subaru δημιούργησε ένα κιβώτιο ταχυτήτων που ανεβάζει την απόδοση, τη δύναμη και τη μείωση θορύβου/κραδασμών σε εντελώς νέα επίπεδα. Η προσεκτικά προσαρμοσμένη συναρμολόγηση μεγιστοποιεί την ήδη εντυπωσιακή απόδοση που επιτυγχάνεται από την παραγωγή ακριβείας. Αυτή είναι η ουσία της τεχνολογίας Subaru που μόνο η Subaru μπορεί να κατασκευάσει.

Απόλυτη ποιότητα

Τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στον κόσμο

Έχοντας ξεκινήσει ως κατασκευαστής αεροσκαφών, η Subaru υπερηφανεύεται για την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την ακλόνητη αυτοπεποίθησή της. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ποιοτικού ελέγχου υψηλής ακρίβειας, διαπιστώνουμε πρώτα ότι και τα ανταλλακτικά μας είναι της υψηλότερης ποιότητας.
<sg-lang1>Το DNA ενός κατασκευαστή αεροσκαφών</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Το DNA ενός κατασκευαστή αεροσκαφών

Το ξεκίνημά μας ως κατασκευαστής αεροσκαφών σημαίνει ότι η επιδίωξη της συνολικής ασφάλειας και της βέλτιστης απόδοσης είναι στο DNA μας. Αυτή η κληρονομιά δεξιοτεχνίας μπορεί να γίνει αισθητή σε κάθε γωνιά των εργοστασίων παραγωγής της Subaru.
<sg-lang1>Κάνοντας σχέδια, σχεδιάζοντας να κάνουμε</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Κάνοντας σχέδια, σχεδιάζοντας να κάνουμε

Η συνεργασία μεταξύ των τμημάτων παραγωγής και σχεδιασμού επιτρέπει από την πρώτη στιγμή στη Subaru να επιτύχει μαζική παραγωγή υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων.
<sg-lang1>Έλεγχοι ποιότητας</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Έλεγχοι ποιότητας

Στη Subaru, οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων ελέγχονται όλα διεξοδικά, επειδή ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να μετρηθούν με αριθμούς σε μια σελίδα. Η χειρωνακτική επιβεβαίωση της ποιότητας κάθε εξαρτήματος μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα αυτοκίνητά μας με σιγουριά.