Νέα

Δελτία Τύπου

SUBARU SAFE 8: η μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί!

Feb 5, 2024

Η Subaru έχει ξεχωρίσει στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου όχι μόνο για την εξαιρετική της τεχνολογία αλλά και για το συνδυασμό της οδηγικής απόλαυσης και της ασφάλειας με την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα.
Με αυτές τις αξίες έχει χτίσει αφενός μια σταθερή φήμη και αφετέρου μια μοναδική, μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες της. Τώρα έρχεται να επισφραγίσει τη σχέση αυτή με τη μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί, τη SUBARU SAFE 8.

SUBARU SAFE 8 σημαίνει ότι η Subaru έχει τόση εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και ασφάλεια των αυτοκινήτων της που προσφέρει 8 χρόνια εγγύηση και απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλη τη γκάμα της (24ΜΥ). Η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών ή 100.000 χλμ επεκτείνεται για άλλα 5 χρόνια χωρίς πια τον περιορισμό των χιλιομέτρων για τα επιπλέον χρόνια!
Χωρίς κόστος, ο νέος ιδιοκτήτης Subaru ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο αυτοκίνητο της επιλογής του αφού, κάνοντας πάντα την προβλεπόμενη προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος του για 8 χρόνια, απολαμβάνει πραγματική ξεγνοιασιά για άπειρα χιλιόμετρα με τη Subaru και το πρόγραμμα SUBARU SAFE 8 στο πλευρό του!

Περισσότερες πληροφορίες: ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟRS AE, 210 6800 800