Ένα Subaru Legacy με 330.000 χλμ. δίνει τη σκυτάλη σε ένα Subaru XV

Με τα Subaru πας παντού!

Αλέξανδρος

Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης Subaru και Έλληνας.

Ονομάζομαι Αλέξανδρος και είμαι εργαζόμενος σε ασφαλιστική εταιρεία ως συντονιστής ασφαλιστών. Τον Ιανουάριο του 2005 απέκτησα ολοκαίνουργιο το Subaru Outback, με το οποίο έκανα πολλές υπέροχες διαδρομές τις περισσότερες εντός Αττικής αλλά και πάρα πολλές εκτός, συμπληρώνοντας πριν το αποχωριστώ 330.000 χλμ τον 8/2019.
Η ιστορία αφορά μια εκδρομή όταν ο Subarulis μου ήταν πια γεράκος, σε εκδρομή στη Δημητσάνα και όλοι (με ακριβά-πολυτελή και σκληροτράχηλα εκτός δρόμου οχήματα) συζητώντας στο πρωινό του ξενοδοχείου δεν τόλμησαν λόγω χιονιού - χαμηλών θερμοκρασιών και επιδείνωσης του καιρού να με ακολουθήσουν στο χωριό του Κολοκοτρώνη, το Λιμποβίσι.
Ο δρόμος για τον προορισμό μας απάτητος από άλλο όχημα και ειδυλλιακός.
Με τα Subaru πας παντού.
Το διαπίστωσα και με το νέο μου Subaru XV σε άλλη εκδρομή στην λίμνη Δόξα, στην οποία η συντομότερη διαδρομή ήταν από το χωριό Ζαρούχλα προς την λίμνη μέσω ιδιαίτερα κακοτράχαλης πορείας (λάσπη, χώμα, πέτρες, λακκούβες, κορμοί δένδρων κλπ).
Όλο το σκηνικό έκανε την εμπειρία μας περιπετειώδη, διασκεδαστική αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ασφαλή, χάρη στο νέο μου Subaru XV το οποίο επιβεβαίωσε το ...
"Once Subaru, always Subaru!!!"