Γιατι SUBARU: Τεχνολογια

Αμάξωμα & Πλαίσιο

Subaru Global Platform:
Περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά για όλους.

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα SUBARU (SGP) είναι μια πλατφόρμα επόμενης γενιάς που έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας όλη την τεχνογνωσία και την τεχνολογική εξειδίκευση που έχει αποκτήσει η SUBARU όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία που παρέχει «μια διασκεδαστική οδηγική...

Αξίες Κορυφαίας Ασφάλειας

Η Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru (SGP) είναι η υποκείμενη πλατφόρμα που θα υποστηρίζει κάθε επόμενη γενιά οχημάτων Subaru. Οι εξελίξεις της SGP στο πλαίσιο - περισσότερη ακαμψία και αντοχή, μειωμένο βάρος, καλύτερη αντίσταση κύλισης και απόκριση διεύθυνσης - ωφελούν ιδιαίτερα αυτά τα συστήματα ασφαλείας. Είναι το μέλλον της Subaru και προσφέρει ακόμα περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά σε κάθε οδηγό και επιβάτη.

Subaru Global Platform

Διασκεδαστική οδήγηση

Ο χειρισμός με γρήγορη ανταπόκριση επιτρέπει στον οδηγό να οδηγεί το αυτοκίνητο σύμφωνα με την πρόθεσή του κι αυτό του δίνει εμπιστοσύνη. Οι βελτιώσεις στην ακαμψία του σασί, την ανάρτηση και τους σταθεροποιητές απορροφούν αποτελεσματικά τους κραδασμούς από το δρόμο και "λειαίνουν" τις ανωμαλίες του, επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη κόπωση στις μεγάλες διαδρομές. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλέστερο και πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση αυτοκίνητο.

Άνετη καμπίνα

Οι δυσάρεστες δονήσεις και ο θόρυβος έχουν ελαχιστοποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν τη βόλτα και τη συνομιλία στο αυτοκίνητο. Οι βελτιώσεις στην ανάρτηση και το εξαιρετικά άκαμπτο πλαίσιο επιτρέπουν ένα άνετο εσωτερικό καμπίνας για όλους. Η Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru (SGP) προσφέρει απόλαυση και ηρεμία σε όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες.