Αμιγώς Ηλεκτρικό Όχημα (BEV)

Νέα Δύναμη, Νέες Δυνατότητες

Η τροφοδοσία ενός αυτοκινήτου με ηλεκτρική ενέργεια ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων: τον κόσμο της πρόσφατα αναπτυγμένης e-SUBARU GLOBAL PLATFORM με μια συμπαγή μπαταρία υψηλής χωρητικότητας ενσωματωμένη στο πλαίσιο του οχήματος για μεγαλύτερη ακαμψία.
Οι εμπρός και πίσω κινητήρες eAxle προσφέρουν καλύτερο χειρισμό, περισσότερη ασφάλεια και την αθόρυβη απόκριση που μόνο ένα EV μπορεί να προσφέρει.

e-SUBARU GLOBAL PLATFORM

Το SOLTERRA πατάει σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την απόδοση του EV. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας βρίσκεται κάτω από το δάπεδο, χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους για να βελτιωθεί ο χειρισμός και να προσφέρει επιπλέον μια αποδοτικότερη διάταξη που αυξάνει τον χώρο της καμπίνας. Επιπλέον, η θήκη των μπαταριών σχηματίζει μια συμπαγή δομή με το πλαίσιο του αμαξώματος για ενίσχυση της ακαμψίας.

Μονάδα ισχύος (Ηλεκτροκινητήρας/Μπαταρία)

Ο εμπρός και ο πίσω άξονας φέρουν τους συμπαγείς κινητήρες eAxle με άμεση παροχή πλήρους ροπής για ισχυρή, γρήγορη απόκριση και γραμμική επιτάχυνση. Η λειτουργία S PEDAL DRIVE, μέσω του πεντάλ γκαζιού, παρέχει δυναμικό έλεγχο της επιτάχυνσης/ επιβράδυνσης ενώ η θερμο- κρασία της μπαταρίας ελέγχεται από ένα σύστημα ψύξης νερού που διασφαλίζει σταθερή απόδοση.

Φόρτιση

Η αξιοσημείωτη αυτονομία και η συμβατότητα με φορτιστές ταχείας φόρτισης (DC) υποστηρίζουν την πρακτικότητα του SOLTERRA. Η ταχεία φόρτιση σε συνεχές ρεύμα 150 kW φορτίζει τη μπαταρία μέχρι και 80% σε 30 λεπτά, ενώ οι θερμαντήρες μπαταρίας εξασφαλίζουν σύντομο χρόνο φόρτισης και σταθερή απόδοση το χειμώνα.
Επιπλέον διατίθεται απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης, αλλά και άλλων λειτουργιών, μέσω smartphone.