Ασφάλεια

Ασφάλεια παντού, Ασφάλεια σε βάθος

Ως προς την ασφάλεια, εδώ και πενήντα χρόνια, η Subaru ξεπερνά τις προσδοκίες κάνοντας πολλαπλά τεστ, ξανά και ξανά, των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας της.
Το SOLTERRA διαθέτει μια πλήρη σειρά από τα καινοτόμα μας συστήματα πρόληψης και αποφυγής σύγκρουσης, όπως το SUBARU Safety Sense* καθώς και την e-SUBARU GLOBAL PLATFORM, την πιο άκαμπτη πλατφόρμα μας που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και την μπαταρία. Χάρη στην ολοκληρωμένη ασφάλειά μας, φέρνουμε πιο κοντά ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα.

* Το SUBARU Safety Sense είναι ένα σύστημα υποστήριξης της οδήγησης το οποίο μπορεί να μην λειτουργήσει βέλτιστα κάτω από όλες τις συνθήκες.
Ο οδηγός είναι πάντοτε υπεύθυνος για την ασφαλή και προσεκτική οδήγηση και για την τήρηση των κανονισμών της κυκλοφορίας.
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η συντήρηση του οχήματος, ο καιρός και οι οδικές συνθήκες.
Δείτε το Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης για ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος και τους Περιορισμούς για το SUBARU Safety Sense συμπεριλαμβανομένων και των λειτουργιών σε αυτές τις σελίδες.

SUBARU Safety Sense

Pre-Collision System (PCS)*

Dynamic Radar Cruise Control (DRCC)

Lane Tracing Assist (LTA)

Road Sign Assist (RSA)

Lane Departure Alert

Emergency Driving Stop System

Proactive Driving Assist

* Δείτε τις προϋποθέσεις

Μόνο για λόγους απεικόνισης. Δεν είναι πραγματικές μετρήσεις.
* Το Σύστημα Προ-Σύγκρουσης μπορεί να μην λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις. Ανάλογα με τη διαφορά ταχύτητας από τα αντικείμενα, το ύψος του αντικειμένου και άλλες συνθήκες, κάθε περίπτωση μπορεί να μην πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει με βέλτιστο τρόπο το SUBARU Safety Sense.

Χαρακτηριστικά Subaru Safety

Υποβοήθηση Ασφαλούς Εξόδου (Safe Exit Assist - SEA)

Όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο, το πίσω ραντάρ ανιχνεύει οχήματα ή ποδήλατα που πλησιάζουν από πίσω και, σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης, ειδοποιεί τους επιβάτες με μια προειδοποιητική λυχνία στον καθρέφτη της πόρτας. Εάν στη συνέχεια ανοίξει κάποια πόρτα, ακούγεται ένας βομβητής για να αυξήσει το επίπεδο συναγερμού.

Υποστήριξη Φρεναρίσματος κατά το Παρκάρισμα (Parking Support Brake - PKSB)

Όταν το αυτοκίνητο κινείται με όπισθεν, μια κάμερα ανιχνεύει την παρουσία πεζών στην πορεία του SOLTERRA και προειδοποιεί με ήχο. Εάν το σύστημα κρίνει ότι πρόκειται να επέλθει σύγκρουση, ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα για να αποφύγει ή να μειώσει τραυματισμούς ή ζημιές.

* Δείτε τις προϋποθέσεις

* Μόνο για λόγους απεικόνισης. Δεν είναι πραγματικές μετρήσεις.