Επιδόσεις

Πηγαίνετε οπουδήποτε, εκεί που δεν έχετε φανταστεί!

Η τετρακίνηση AWD είναι θεμελιώδης στη δέσμευση της Subaru για ασφαλή οδήγηση. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες eAxle του SOLTERRA κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και πίσω τροχούς παρέχοντας με ακρίβεια τον έλεγχο της ροπής που ανεβάζει την τετρακίνηση Subaru AWD σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, το X-MODE και το νέο σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (Grip Control) κάνουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου στους κακοτράχαλους δρόμους να είναι πέρα από κάθε προσδοκία για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.

Σύστημα AWD

Η τεχνολογία και η εμπειρία AWD της Subaru βρίσκονται τώρα σε ένα EV. Χάρη στη λειτουργία των ηλεκτροκινητήρων eAxle εμπρός και πίσω, η κατανομή ισχύος και πέδησης ελέγχονται συνεχώς και με ακρίβεια για τη διατήρηση της πρόσφυσης σε κάθε τροχό. Το βελτιστοποιημένο κράτημα στις συνθήκες του δρόμου εξασφαλίζει σταθερή πρόσφυση σε βρεγμένες ή ολισθηρές επιφάνειες.

X-MODE με Έλεγχο Πρόσφυσης

Το X-MODE επιτρέπει στο SOLTERRA να ξεπερνά τις πιο δύσκολες συνθήκες, ακόμα και το βαθύ χιόνι ή τη λάσπη, για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στις off-road διαδρομές. Η νέα λειτουργία Ελέγχου Πρόσφυσης (Grip Control) διατηρεί σταθερή ταχύτητα στην ανηφόρα και σε κακοτράχαλο, σπασμένο έδαφος, επιτρέποντας στον οδηγό να μένει αποκλειστικά συγκεντρωμένος στο τιμόνι.

Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος

Το SOLTERRA είναι ένα γνήσιο SUV με την απόσταση από το έδαφος που απαιτείται για να κινηθείτε και off-road. Επιπλέον, οι γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας έχουν υπολογιστεί για να προστατεύουν αμάξωμα και μπαταρία.